• Mərmər toyuq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7453

Tarix : 12.10.2014, 16:00

Bölmə : Toyuq yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
700 q toyuq filesi
1 x.q. qırmızı istiot (paprika)
2 x.q. jelatin (toz)
1 x.q. doğranmış göyərti
2-4 diş sarımsaq
duz
istiot

Hazırlanması:
Toyuğun döş ətini xırda tikələrə doğrayın. Dərin ləyənə yığın. Qırmızı istiot, jelatin (quru), göyərti səpin, azca duz və istiot vurun, qarışdırın.

Bunları toyuq bişirmək üçün plastik torbaya yığın. Ağzını möhkəm bağlayın ki, suyu axmasın. Torbanı iynə ilə deşmək lazım deyil. Torbanı siniyə, sinini 170-180 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyun (200 dərəcəni aşanda torba partlayır), 50 dəqiqə bişirin.

Sobadan çıxarandan sonra torbanın içində soyudun. Sonra çıxarıb doğrayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, göyərti, Torbanı, yığın, jelatin, doğrayın, toyuq, sobaya, qızdırılmış, qoyun, dərəcəni, aşanda, dərəcə, sinini, deşmək, lazım, deyil, siniyə, torba, Sonra
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica