• Minestrone şorbasını resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10086

Tarix : 21.11.2014, 11:00

Bölmə : Toyuq yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
50 q yaşıl lobya
100 q hisə verilmiş toyuq döşü
60 q qabaq
1 budaq kərəviz
50 q ağ kələm
1 kartof
2 kök
1 baş soğan
1 diş sarımsaq
1 ç.q. zeytun yağı
1 ədəd bulyon kubiki
2 st. su
1 pomidor
50 q yaşıl noxud
25 q parmezan pendiri
qara istiot
duz

Hazırlanması:
Lobyaları 4-5 yerə bölün. Toyuq döşünü, qabağı, kərəvizi, kartof və kökü kubik doğrayın. Kələmi nazik doğrayın. Soğan və sarımsağı xırda doğrayaraq yağda qovurun.

Suyu qaynadın, bulyon kubikini, sonra isə hazırladığınız tərəvəz və toyuğu əlavə edin. 10 dəqiqə qaynadın. Soğan və sarımsağı, xırda doğranmış pomidoru, yaşıl noxudu tökün, duz-istiot vurub 10 dəqiqə də bişirin.
Süfrəyə verməzdən əvvəl şorbanın üzərinə sürtgədən keçirilmiş parmezan pendiri və göyərti səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: yaşıl, dəqiqə, istiot, pendiri, doğrayın, sarımsağı, qaynadın, xırda, bulyon, Soğan, parmezan, kartof, sürtgədən, hazırladığınız, tərəvəz, toyuğu, sonra, kubikini, olsun, səpin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN