• Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15234

Tarix : 27.11.2015, 23:00

Bölmə : Toyuq yeməkləri, Qəlyanaltılar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q toyuq ciyəri
100 q kərə yağı
5 x.q. zeytun yağı
100 ml bəyaz şərab
2 baş soğan
1 diş sarımsaq
100 ml yağlı qaymaq
duz
qara istiot
muskat cevizi
kəkotu

Hazırlanması:
Soğanı halqa, sarımsağı xırda doğrayın.
Kərə yağının yarısını əridin, içinə kəkotu budaqları atın, 1 dəqiqə qaynayandan sonra kəkotunu çıxarın, soğan və sarımsağı qovurun.
Qaraciyəri əlavə edib 8-10 dəqiqə bişirin, çox qurutmayın.
Şərabı və 1 çimdik muskat cevizini əlavə edin. Duz-istiot vurun.
Daha 5 dəqiqə bişirin.
Qaymağı əlavə edin.
Qaymaq qaynamağa başlayan kimi tavanı ocaqdan götürün.
Hamısını eynicinsli kütlə alınanadək blenderdə xırdalayın.
Kərə yağının qalanını əridin, ayranını süzün. Yağı paştetin üzərinə gəzdirin.
Soyuducuya qoyun.

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT

Toyuq ciyərindən paştet resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, dəqiqə, kəkotu, muskat, yağının, əridin, istiot, bişirin, sarımsağı, soğan, başlayan, qaynamağa, tavanı, ocaqdan, Soyuducuya, Qaymaq, Qaymağı, cevizini, olsun, qoyun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN