• Düyülü toyuq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 31022

Tarix : 16.01.2017, 22:00

Bölmə : Toyuq yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Toyuq-300 qr.
Kartof-1 ədəd
Kök-1 ədəd
Bolgar bibər-1/2 ədəd
Baş soğan-1 ədən
Kərə yağı-30 qr.
Düyü(yumru)-1/2 stakan (armudu)
Bibər pastası(acısız)
Göyərti
Duz
istiot
Quru sarımsaq(ədviyyat) olmasa adı sarımsaq sıxın
Paprika(ədviyyat)

Hazırlanması:
Toyuğu yuyub qoyuruq bişməyə. O zaman soganı, kokü, bolgar bibərini kərə yağında qızardırıq. İçinə düyü və bibər pastası əlavə edirik, biraz qizardırıq. Toyuq bişəndən sonra, bulyonu tərəvəzdərin üsdünə süzürük və toyuğu da içinə əlavə edirik. Kartofu kub doğaylb əlavə edirik. Bütün ədviyyatları tökürük. Sonda istədiyiniz göyərti tökə bilərsiz

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)


Etiketlər: əlavə, edirik, ədviyyat, Toyuq, pastası, sarımsaq, bibər, sonra, bulyonu, tərəvəzdərin, bişəndən, biraz, bilərsiz, göyərti, üsdünə, qizardırıq, süzürük, doğaylb, Sonda, Bütün
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN