Tərkibi:Lavaş – 2 ədəd
Holland pendiri – 50 qr
Kök – 1 ədəd
Toyuq sinəsi – 100 qr
Ketçup – 20 qr
Kahı
Mayonez
Hazırlanması:Kök yuyulub, sürtgəcin xırda gözündən keçirilib mayonezlə qarışdırılır. Toyuq sinəsi pörtlədilir və əllə didilir. Holland pendiri nazik samanvari doğranılır. Açılmış lavaşın üzərinə ketçup çəkilir və ərzaqlar bu qayda ilə yığılır: kahı, kök, toyuq sinəsi, holland pendiri. Sonra lavaş rulet kimibükülür və iki hissəyə bölünür.
Nuş olsun!
Etiketlər: sinəsi, pendiri, Toyuq, Holland, qayda, yığılır, ərzaqlar, üzərinə, toyuq, ketçup, çəkilir, lavaş, hissəyə, bölünür, kimibükülür, rulet, Sonra, lavaşın, holland, samanvari