• Maysan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16139

Tarix : 31.08.2014, 00:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 kq qabaq
2 kq maş lobyası
500 q şirin bibər
1 l su
500 ml 9%-li sirkə
150 q sarımsaq
150 q duz
250 q şəkər tozu
350 q bitki yağı
3-4 dəstə cəfəri
1-3 ədəd acı istiot

Hazırlanması:
Maş lobyasının başlarını təmizləyin, kənarlarındakı sapları çıxarın, 2-3 sm uzunluqda doğrayın.

Bibərləri təmizləyin, uzunasına ortadan bölün, bunları da ortadan bölüb nazik doğrayın (sanki bir halqanı dörd yerə bölürsünüz).

Qabaqları ortadan bölüb nazik dilimləyin (yarımdairə).

Acı istiotu, sarımsağı, göyərtini xırda doğrayın.

Su, sirkə, duz, şəkər tozu və yağdan marinad hazırlayın. Qaynara düşəndə tərəvəzləri əlavə edin. 30-35 dəqiqə bişirin. Arada ehtiyatla qarışdırın. Qaynar-qaynar sterilizə edilmiş bankalara yığın, qapaqlarını bağlayın.

Nuş olsun!


Etiketlər: ortadan, doğrayın, bölüb, təmizləyin, şəkər, nazik, sirkə, düşəndə, sarımsağı, tərəvəzləri, Qaynara, istiotu, hazırlayın, əlavə, xırda, marinad, yağdan, göyərtini, bişirin, bankalara
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
emis
cox sagolun bilmirdim
31 avqust 2014 10:42
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN