• Yağda şirin bibər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 26410

Tarix : 31.08.2014, 10:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2,5 kq şirin bibər
0,5 l su
200 q 5%-li sirkə
250 q bitki yağı
100 q şəkər tozu
1 ədəd cəfəri kökü
1 baş sarımsaq
duz (zövqə görə)

Hazırlanması:
Bibərləri yuyun, toxumlarını təmizləyin.

Cəfəri kökünü təmizləyib fal-fal doğrayın.

Sarımsağı dişlərinə ayırıb təmizləyin.

Marinad üçün suda duz, şəkər tozu, sirkə və bitki yağını qarışdırın, ocağın üstə qoyun, qaynara düşəndə götürün.

İstiot, sarımsaq və cəfəri kökünü sterilizə edilmiş bankalara yığın, üzərinə qaynar marinad tökün. Qaynadılmış qapaqlarını qoyub bankaları bir daha sterilizə edin (1 litrlik bankaları 15 dəqiqə qaynatmaq yetərlidir).

Nuş olsun!

Etiketlər: sarımsaq, bankaları, kökünü, sterilizə, cəfəri, təmizləyin, şəkər, sirkə, bitki, yığın, üzərinə, bankalara, qaynar, edilmiş, İstiot, olsun, marinad, götürün, Qaynadılmış, litrlik
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Sadece Sevdim Seni
Teshekurrler
2 sentyabr 2014 23:29
2
Offline
emis
bibari xoslamiram
2 sentyabr 2014 10:35
1
BİZİ İZLƏYİN