• Marinə edilmiş istiot resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6495

Tarix : 14.09.2014, 19:00

Bölmə : Turşular, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
10 ədəd xalapenyo istiotu (çili istiotunun növü, yaşıl)
10 ədəd fresno istiotu (çili istiotunun növü, qırmızı)
5 diş sarımsaq
100 q baş soğan
2 ədəd dəfnə yarpağı
1 ç.q. meksika oreqanosu
2 st. sirkə
2 x.q. duz
2 x.q. şəkər tozu

Hazırlanması:
Birinci növbədə əlcək taxın, yoxsa bir həftə əlləriniz yanacaq.

İstiotları nazik fal-fal doğrayın. Saplaqlarını tullayın.
Marinə edilmiş istiot resepti - FOTO RESEPT


Soğan və sarımsağı təmizləyin.
Marinə edilmiş istiot resepti - FOTO RESEPT


2 st. 5%-li sirkəni qızdırın, 2 x.q. şəkər tozu, bir o qədər də duz, oreqano, dəfnə yarpağı əlavə edin. Qarışdıra-qarışdıra duz və şəkər tozunun əriməsini gözləyin. Əridikdə ocaqdan götürüb soyudun.
Marinə edilmiş istiot resepti - FOTO RESEPT


Soğan və sarımsağı xırdalayın, istiotlara əlavə edin.
Marinə edilmiş istiot resepti - FOTO RESEPT


Bankalara yığın. Marinadı üzərinə töküb qarışdırın. Qapaqlarını bağlayın.
Marinə edilmiş istiot resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, dəfnə, yarpağı, Soğan, əlavə, sarımsağı, istiotunun, istiotu, qızdırın, əriməsini, Əridikdə, gözləyin, tozunun, Qarışdıra, qədər, oreqano, ocaqdan, qarışdıra, istiotlara, qarışdırın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica