• Göyəm turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 240

Tarix : 9.03.2018, 20:45

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Göyəm – 2 kq.

Marinad üçün:
Duz – 1 x.q.
Şəkər tozu – 3 x.q.
9%-li sirkə – 3 x.q.
Mixək – 5-6 ədəd
Yumru qara istiot – zövqdən asılı olaraq
Dəfnə yarpağı – 3-4 ədəd
Su – 1,5 l

Hazırlanması:
Göyəmlər yuyulur, bəndəmləri çıxarılır. Marinad hazırlanır: bütün ədviyyatlar bir qazana yığılır, su tökülür və qaynadılır. Bu vaxt ərzində göyəmlər steril bankalara səliqə ilə yığılır və qaynar marinad onların üzərinə tökülür. Bankalar çatlamasın deyə, qaynar marinadı ora süzən zaman bankaların altına mütləq metal əşya qoyun, məsələn, bıçaq. Bir neçə dəqiqə sonra marinadı yenidən qazana süzürsüz, qaynadırsız və təkrar olaraq, göyəm bankalarının üzərinə süzürsüz. Qapağını bağlayırsız. 3 gündən sonra göyəmlər hazır.

Nuş olsun!

Etiketlər: göyəmlər, yığılır, sonra, olaraq, tökülür, üzərinə, marinadı, Marinad, süzürsüz, qazana, qaynar, mütləq, bankaların, çatlamasın, Bankalar, süzən, zaman, metal, altına, bıçaq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica