• Marinada qoyulmuş bolqar bibəri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1167

Tarix : 4.05.2021, 18:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
- 3 kq bolqar bibəri
- 1 l su
- 1 x.q. duz
- 1 x.q. şəkər tozu
- 1 stəkan bitki yağı
- 1 x.q. esensiya
- göyərti (zövqə görə)
- 2 baş sarımsaq

Hazırlanması:
Bibəri təmizləyin, 2 hissəyə bölün, göyərtini və sarımsağı xırda-xırda doğrayın.Marinad hazırlayırıq: suyu qaynadın, duz, istiot, esensiya və bitki yağını əlavə edin, bir qədər qaynadın.Bibəri hissə-hissə marinadda 5 dəqiqə ərzində qaynadın, bankalara lay-lay yığın: bibər, sarımsaqla göyərti, yenə bibər.
Bankalara marinad tökün, 15-20 dəqiqə ərzində sterilizə edin.

Nuş olsun!

Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN