• Sarımsaq turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16959

Tarix : 14.10.2014, 18:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi (yarımlitrlik banka üçün):
1 ç.q. duz
1 ç.q. şəkər tozu
1 ç.q. (üstsüz) limon duzu
8-10 qara dənəvər istiot
dəfnə yarpağı
keşniş toxumu
şüyüd toxumu
2-3 mixək
aspirin tabletləri
sarımsaq

Hazırlanması:
Sarımsaqları yuyun, azca qurudub bankalara yığın. Üzərinə qaynar su tökün. Soyuyandan sonra bu proseduru daha iki dəfə təkrar edin. Axırıncı dəfə suyu atın.
Sonra bütün ərzaqları bankaya yığın, üstünə qaynar su töküb bağlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: toxumu, yığın, qaynar, proseduru, bankalara, sonra, Soyuyandan, təkrar, tökün, Üzərinə, Axırıncı, töküb, bağlayın, olsun, üstünə, bankaya, Sonra, bütün, ərzaqları, qurudub
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN