• Sarımsaq turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 25 961

Tarix : 14-10-2014, 18:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi (yarımlitrlik banka üçün):
1 ç.q. duz
1 ç.q. şəkər tozu
1 ç.q. (üstsüz) limon duzu
8-10 qara dənəvər istiot
dəfnə yarpağı
keşniş toxumu
şüyüd toxumu
2-3 mixək
aspirin tabletləri
sarımsaq

Hazırlanması:
Sarımsaqları yuyun, azca qurudub bankalara yığın. Üzərinə qaynar su tökün. Soyuyandan sonra bu proseduru daha iki dəfə təkrar edin. Axırıncı dəfə suyu atın.
Sonra bütün ərzaqları bankaya yığın, üstünə qaynar su töküb bağlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: toxumu, yığın, qaynar, proseduru, bankalara, sonra, Soyuyandan, təkrar, tökün, Üzərinə, Axırıncı, töküb, bağlayın, olsun, üstünə, bankaya, Sonra, bütün, ərzaqları, qurudub
BİZİ İZLƏYİN