• Alma şirəsində konservləşdirilmiş sarımsaq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13026

Tarix : 11.04.2016, 17:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Sarımsaq
Alma
Mixək
Duz

Hazırlanması:
Sarımsaq dişlərini yarım, yaxud birlitrlik bankalara yığın. Üstünə qaynar su tökün. 10 dəqiqə sonra suyu süzüb qədərini ölçün. Həmin qədərdə alma şirəsi (yaxşı olar ki, turş almanın) götürün. İçinə iki mixək və yarım litr bankaya 1 x.q. duz (litrlik bankaya isə 1,5 x.q. duz) əlavə edin. Bunu ocağın üstünə qoyun, qaynara düşəndə götürüb bankadakı sarımsağın üstünə süzün. Bankanı bağlayın.

Nuş olsun!
Etiketlər: üstünə, bankaya, yarım, Sarımsaq, əlavə, ocağın, litrlik, götürün, mixək, qoyun, İçinə, düşəndə, Bankanı, bağlayın, olsun, süzün, sarımsağın, almanın, götürüb, bankadakı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN