• Marinə edilmiş sarımsaq cücərtiləri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9635

Tarix : 9.03.2016, 11:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 l su
1,5-2 x.q. duz
100 ml 9%-li sirkə (sirkəni birbaşa bankaya da tökmək olar, o zaman 0,5 l bankaya 1,5 x.q. sirkə götürün)
sarımsaq cücərtiləri

Hazırlanması:
Suda duzu və şəkəri əridin, ocağa qoyun, 2 dəqiqə qaynadıb sirkə əlavə edin, ocaqdan götürün. Yuyulmuş sarımsaq cücərtilərini eyni ölçüdə doğrayın (seçdiyiniz banka uzunluqda). Qaynar suda 2 dəqiqə saxlayın, soyuq suda soyudun. Qaynar suya salınıb çıxarılmış bankalara yığın, qaynar duzlu suyu üstünə tökün. Bankaları təxminən 5-10 dəqiqə sterilizə edin. Qapağını bağlayın. Tərs çevirib soyuyanadək belə saxlayın.
Marinə edilmiş sarımsaq cücərtiləri resepti

Marinə edilmiş sarımsaq cücərtiləri resepti


Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: dəqiqə, sirkə, sarımsaq, Qaynar, götürün, saxlayın, bankaya, duzlu, qaynar, yığın, çıxarılmış, salınıb, soyuq, soyudun, bankalara, Bankaları, çevirib, soyuyanadək, olsun, bağlayın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN