• Marinə edilmiş sarımsaq cücərtiləri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16588

Tarix : 9.03.2016, 11:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 l su
1,5-2 x.q. duz
100 ml 9%-li sirkə (sirkəni birbaşa bankaya da tökmək olar, o zaman 0,5 l bankaya 1,5 x.q. sirkə götürün)
sarımsaq cücərtiləri

Hazırlanması:
Suda duzu və şəkəri əridin, ocağa qoyun, 2 dəqiqə qaynadıb sirkə əlavə edin, ocaqdan götürün. Yuyulmuş sarımsaq cücərtilərini eyni ölçüdə doğrayın (seçdiyiniz banka uzunluqda). Qaynar suda 2 dəqiqə saxlayın, soyuq suda soyudun. Qaynar suya salınıb çıxarılmış bankalara yığın, qaynar duzlu suyu üstünə tökün. Bankaları təxminən 5-10 dəqiqə sterilizə edin. Qapağını bağlayın. Tərs çevirib soyuyanadək belə saxlayın.
Marinə edilmiş sarımsaq cücərtiləri resepti

Marinə edilmiş sarımsaq cücərtiləri resepti


Nuş olsun!


Etiketlər: dəqiqə, sirkə, sarımsaq, Qaynar, götürün, saxlayın, bankaya, duzlu, qaynar, yığın, çıxarılmış, salınıb, soyuq, soyudun, bankalara, Bankaları, çevirib, soyuyanadək, olsun, bağlayın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN