• Dolmalıq badımcan qurusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16148

Tarix : 15.03.2016, 13:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 kg badımcan

Hazırlanması:
Badımcanların içini dolmalıq olacaq şəkildə oyub duzlu suda saxlayın.
Daha sonra qurulayıb ipə düzüb , günəş alan bir yerə asın.
Badımcanları bir-birinə vurduğunuzda takqıldayırsa demək badımcanlar quruyubdur.
Bez torbaya qoyub günəş görməyən yerdə saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: günəş, saxlayın, vurduğunuzda, takqıldayırsa, birinə, Badımcanları, düzüb, dolmaliq, demək, badımcanlar, görməyən, yerdə, qoyub, torbaya, quruyubdur, qurulayıb, sonra, Hazırlanma, qaydası, badımcan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN