Tərkibi:5 Kq pomidor,
3 Kq qırmızı bibər,
1 Çay qaşığı duz,
Hazırlanması:Pomidor və bibərləri təmizlədikdən sonra doğrayın.
Qazanda 30 dəqiqə qaynadın.
Daha sonra mikserlə qarışdırın.
Duz da əlavə etdikdən sonra 5 dəqiqə daha qaynadıb ocaqdan alın.
İsti-isti bankalara doldurub qapaqlarını möhkəm bağlayın.
Son olaraq da tərs çevirərək soyumasını gözləyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, pomidor, dəqiqə, bibər, ocaqdan, etdikdən, qaynadıb, əlavə, qarışdırın, bankalara, qapaqlarını, çevirərək, soyumasını, gözləyin, olaraq, bağlayın, mikserlə, möhkəm, doldurub, Qazanda