• Yaşıl pomidor turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 24208

Tarix : 10.03.2016, 21:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 kg. yaşıl pomidor ,
10 ədəd bibər,
2 baş sarımsaq,
1 su stəkanı iri duz ,
2 şüşə üzüm sirkəsi ,

Hazırlanması:
Pomidorları yuyun və qurulayın.
Pomidorları istərsəniz 2 yerə , istərsəniz dörd yerə bölərək bankalara yığa bilərsiniz.
Ayrı bir qazanda sirkə və duzu qatın.
Qarışdıraraq duzu əritməyə çalışın.
Sonra bu qarışığı bankalara tökün.
Bankanın ağzını bərk bağlayın və on beş gün sonra servis edə bilərsiniz.
Not: İstərsiniz içinə sarımsaq əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: bilərsiniz, istərsəniz, bankalara, pomidor, sarımsaq, Pomidorları, içinə, qarışığı, Sonra, əlavə, əritməyə, çalışın, İstərsiniz, tökün, bağlayın, sonra, ağzını, Qarışdıraraq, Bankanın, servis
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN