• Bol qarışımlı turşu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8755

Tarix : 24.03.2016, 10:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 kg kök,
1 kg xiyar,
1 kg körpə yaşil bibər,
1 kg yaşil pomidor,
5-6 şorba qaşığı iri duz,
1 su stəkanı sirkə,
10-12 diş sarımsaq,

Hazırlanması:
Köklərin üstünü təmizləyin.
Uzunsov bibərləri yuyub uçlarını azca kəsin.
Xiyarların da baslarını kəsin.
Turşuyu hazırlayacağınız bankaları dolduracak qədər suda duzu əridin.
Sirkəsini əlavə edərək duzlu suyunu hazırlayın.
Hazırladığınız tərəvəzləri bankalara sıra ilə yerləşdirin.
Aralarına sarımsaq dişlərini əavə edin.
Şorabanı bankalara tərəvəzləri keçənə qədər tökün.
Cəfərini üzərinə yerləşdirib qapağını möhkəm bağlayın.
Quru ve sərin bir yerdə 15 gün saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: yaşil, kəsin, tərəvəzləri, bankalara, sarımsaq, qədər, yerləşdirin, Hazırladığınız, hazırlayın, suyunu, Sirkəsini, əridin, əlavə, edərək, duzlu, Aralarına, Şorabanı, bağlayın, möhkəm, sərin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica