• Pomidorlu acı bibər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13529

Tarix : 10.02.2016, 15:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 kq kiçik yaşil acı bibər,
1 kq pomidor (tomatlıq)
1 su stəkanı sirkə,
15 diş sarımsaq,
6 şorba qaşığı iri duz,

Hazırlanması:
Pomidorları ikiyə bölərək geniş bir qabın içinə rəndələyin.
Bibərlərin sapını kəsin.
Pomidor rəndəsinin içinə duzunu, sirkəsini, sarımsağını, bibərlərini qatıb yaxşıca qarışdırın
kiçik bankalara doldurun.
Cəfərini üzərinə yerləşdirin və qapağını möhkəm bağlayın.
2-3 gün bankalardan daşma ola bilər.
Suyuna 1 həftədən sonra baxın.
Azaldığı qədər üzərinə su əlavə edə bilərsiniz.
Sərin bir yerdə saxlayın.

Nuş olsun!


Etiketlər: içinə, üzərinə, kiçik, yerləşdirin, bağlayın, qapağını, möhkəm, doldurun, yaxşıca, qatıb, qarışdırın, bankalara, bankalardan, Cəfərini, bilər, bilərsiniz, əlavə, Sərin, yerdə, saxlayın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN