• Lobya turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16634

Tarix : 6.07.2016, 22:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
təzə lobya
duz
sarımsaq

Hazırlanması:
Lobyaların baş və uc qisimləri bıçaqla kəsilib qaynamaqda olan suya atılıb 2-3 dəqiqə qaynadın.
Sonra soyuq suya qoyaraq soyudun.
Turşu qabına qoyularkən sarımsaq, limon və soğan dilimləri və istəyə görə müxtəlif ədviyyat əlavə edin və üzərinə basdıqdan sonra 6% duzlu su ilə doldurun.
Digər əməliyyatlar badımcan turşusundaki kimi edin.
Lobyalar qaynadılaraq sadə turşusu edildiyi kimi, digər vəsaitlərlə birlikdə, qaynadılmış lobyadan da turşu hazırlanmasında istifadə edilə bilər.

Nuş olsun!


Etiketlər: sarımsaq, turşusundaki, badımcan, Lobyalar, qaynadılaraq, turşusu, əməliyyatlar, Digər, basdıqdan, sonra, duzlu, doldurun, edildiyi, digər, istifadə, edilə, bilər, olsun, hazırlanmasında, turşu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN