• Lobya turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11990

Tarix : 6.07.2016, 22:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
təzə lobya
duz
sarımsaq

Hazırlanması:
Lobyaların baş və uc qisimləri bıçaqla kəsilib qaynamaqda olan suya atılıb 2-3 dəqiqə qaynadın.
Sonra soyuq suya qoyaraq soyudun.
Turşu qabına qoyularkən sarımsaq, limon və soğan dilimləri və istəyə görə müxtəlif ədviyyat əlavə edin və üzərinə basdıqdan sonra 6% duzlu su ilə doldurun.
Digər əməliyyatlar badımcan turşusundaki kimi edin.
Lobyalar qaynadılaraq sadə turşusu edildiyi kimi, digər vəsaitlərlə birlikdə, qaynadılmış lobyadan da turşu hazırlanmasında istifadə edilə bilər.

Nuş olsun!

Etiketlər: sarımsaq, turşusundaki, badımcan, Lobyalar, qaynadılaraq, turşusu, əməliyyatlar, Digər, basdıqdan, sonra, duzlu, doldurun, edildiyi, digər, istifadə, edilə, bilər, olsun, hazırlanmasında, turşu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN