• Yağda sarımsaq turşusu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8460

Tarix : 4.09.2016, 20:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq sarımsaq
1,5 x.q. duz
1 x.q. doğranmış nanə
1 ç.q. kəklikotu
0,5 ç.q. adaçayı
yağ

Hazırlanması:
Sarımsağı təmizləyin, yuyub iri bankaya yığın. Duz, doğranmış nanə, kəklikotu və adaçayı yarpaqları əlavə edin. Bankanın ağzına rezin qapaq qoyub yaxşıca silkələyin. 3 gün ağzıbağlı halda qaranlıq yerdə saxlayın.

3 gün sonra sarımsaqları 100-200 ml-lik balaca, ağzı burulub bağlanan bankalara yığıb ağzınadək bitki yağı tökün. Günəbaxan, yaxud zeytun yağı olmasına özünüz qərar verin.

Soyuducuda saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: saxlayın, adaçayı, kəklikotu, doğranmış, bankalara, yığıb, ağzınadək, bağlanan, balaca, sonra, sarımsaqları, bitki, burulub, yaxud, verin, Soyuducuda, olsun, qərar, özünüz, Günəbaxan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN