• Əsl molokan kələminin resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10258

Tarix : 27.03.2017, 14:00

Bölmə : Turşular

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
- Kələm - 3 kq
- Kök - 3 dənə
- Duz - 2 xörək qaşığı
- Şəkər tozu - 1 xörək qaşığı
- Su - 1 l

Hazırlanması:
1. Kələmi və kökü xırda-xırda doğrayın və yaxşı qarışdırın.
2. Emallı qazana yığın.
3. 1 l suya duz və şəkər əlavə edin və qaynara düşənə kimi qızdırın.
4. Su soyuyandan sonra kələmin üzərinə tökün və 3-4 gün saxlayın. Kələmi hər gün qarışdırmaq lazımdır.
5. Kələmin üzərində qabarcıqlar əmələ gəldikdə kələm hazır sayılır.
6. Hazır kələmi şüşə bankalara yığın və sərin yerdə saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: xırda, yığın, qaşığı, Kələmi, xörək, saxlayın, əmələ, gəldikdə, qabarcıqlar, Kələmin, lazımdır, kələm, qarışdırmaq, üzərində, sayılır, sərin, yerdə, olsun, bankalara, kələmi
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN