Tərkibi:750 q bibər
1 ç.q. duz
1,5 x.q. şəkər tozu
1,5 x.q. sirkə
4-5 diş sarımsaq
1 əd. dəfnə yarpağı
4-5 dənəvər istiot
qızartmaq üçün bitki yağı
Hazırlanması:İlk növbədə marinad hazırlayın. 0,5 l suya duz, şəkər tozu, ədviyyat töküb qaynadın, sonra sirkə əlavə edib götürün.
Bibəri yuyub qurulayın. Sonra saplağını kəsmədən bitki yağında hərtərəfli qızardın.
Bankaları sterilizə edin. İçinə bibərləri aralarına sarımsaq qoya-qoya düzün, üzərinə marinad tökün. Bankaları 15 dəqiqə qaynadın. Bağlayın.
Soyuq yerdə saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: marinad, qaynadın, Bankaları, bitki, sarımsaq, sirkə, şəkər, bibərləri, İçinə, qızardın, kəsmədən, yağında, hərtərəfli, aralarına, sterilizə, üzərinə, yerdə, saxlayın, olsun, Soyuq