Tərkibi:200 q şəkər tozu
2 x.q. su və ya meyvə şirəsi (üzüm, portağal)
1 x.q. süfrə sirkəsi
bıçağın ucunda qida boyası (istəyə görə)
1 neçə damcı meyvə aromatizatorları (istəyə görə)
1 çimdik limon duzu
Hazırlanması:Qalın dibli qazança götürün. İçinə şəkəri tökün, su və ya meyvə şirəsini, süfrə sirkəsini əlavə edin.
Qida boyası (istəyə görə) və limon duzunu əlavə edin. Yaxşıca qarışdırın ki, şəkər tozu nəmlənsin.
Vam ocağın üstünə qoyun, şəkər əriyib qaynara düşəndən sonra 5 dəqiqə qaynadın, ocaqdan götürün.
Formaları yağlayın, əgər silikondursa, yağlamaq lazım deyil.
Formalara töküb soyudun.
Nuş olsun!
Etiketlər: istəyə, meyvə, şəkər, götürün, əlavə, boyası, limon, süfrə, düşəndən, qaynara, sonra, dəqiqə, əriyib, olsun, ocağın, üstünə, qoyun, soyudun, ocaqdan, yağlamaq