Tərkibi:4 st. təbii portağal şirəsi
2 st. təzə çiyələk (və ya dondurulmuş)
3 x.q. şəkər tozu
1 st. vanilli yunan yoqurtu
Hazırlanması:Bütün ərzağı blenderə yığın, xırdalayın.
Formalara tökün. Hazır forma yoxdursa, boş yoqurt qablarından istifadə edin. Ortasına çubuq qoyun (əgər qarışıq çox durudursa, çubuqları bir az bərkiyəndən sonra da qoymaq olar).
Dondurucuda 1 gecə saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: Ortasına, çubuq, qoyun, istifadə, qablarından, forma, yoxdursa, yoqurt, qarışıq, durudursa, Dondurucuda, saxlayın, olsun, qoymaq, sonra, çubuqları, bərkiyəndən, Hazır, tökün, dondurulmuş