• Zeytunlu çörək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5131

Tarix : 4.03.2016, 17:00

Bölmə : Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 ədəd Çörək üçün xəmir

1 xörək qaşığı qatıq
1 ədəd yumurta
1 qəhvə fincanı marqarin
1 stəkan zeytun (dənəsiz)
qabın tutacağı qədər un

Hazırlanması:
1 ədəd çörək üçün xəmiri geniş bir qaba qoyun.
1 xörək qaşığı qatıq, 1 ədəd yumurta, 1 qəhvə fincanı otaq temperaturunda qalmış marqarinlə qarışdırın.
1 stəkan təmizlənmiş zeytun və qabın tuta biləcəyi qədər unu əlavə edin. Yaxşıca yoğurun.
Əlinizlə kiçik parçalar qoparıb, yumrulayın.
2 saat saxlayın.
Üzərinə su səpin.
Əvvəlcədən qızıdırılmış 200 dərəcəli sobada, qızarana qədər bişirib süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qədər, qəhvə, fincanı, zeytun, yumurta, stəkan, qabın, qatıq, xörək, qaşığı, saxlayın, Üzərinə, səpin, yumrulayın, parçalar, Əlinizlə, kiçik, Əvvəlcədən, qoparıb, dərəcəli
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica