Tərkibi:100 q sümüksüz qoyun əti
1 kq kartof
1 baş soğan
1 ç.q. üyüdülmüş kəklikotu
istiot
duz
ət bulyonu
100 q un
50 q marqarin
1 yumurta
Hazırlanması:Un, marqarin, yumurta və duzdan xəmir yoğurun, yarım saatlığa soyuducuya qoyun, sonra yayın.
Əti və soğanı xırda doğrayın. Kubik formasında doğranmış kartofla birlikdə siniyə qoyun. Ət suyunu elə tökün ki, ərzağı tamamilə örtsün. Duz, kəklikotu, istiot səpin. Yaydığınız xəmiri qapaq əvəzinə sininin üstünə çəkin və kənarlarını bərkidin. Sobada zəif temperaturda 1,5 saat bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qoyun, marqarin, yumurta, kəklikotu, istiot, örtsün, səpin, Yaydığınız, xəmiri, siniyə, suyunu, tökün, qapaq, tamamilə, ərzağı, çəkin, Sobada, temperaturda, bişirin, olsun