• Küncütlü açma resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 049

Tarix : 7-12-2015, 17:00

Bölmə : Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4,5 stəkan un
Yarım paket yaş maya
1 kiçik stəkan süd
1 yumurta
Yarım kiçik stəkan maye yağ
duz
1 qaşıq şəkər tozu
ilıq su

İçlik üçün:
3 qaşıq küncüt
2 qaşıq yumşaq marqarin

Üzəri üçün:
Yumurta sarısı

Hazırlanması:
Un, duz, şəkər tozu, maya, süd, yumurta, maye yağ və suyu qarışdıraraq xəmir hazırlayın.
Kiçik kündələrə ayırın, marqarinin köməyi ilə əlinizdə açın
Sonra üzərinə xaşxaş əzməsi sürtərək rulon hazırlayın
Açma şəklini verərək yağlanmış duxovka qabına düzün
Yumurta sarısını sürtün, 190 dərəcə isidilmiş duxovkadan bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşıq, stəkan, Yumurta, hazırlayın, yumurta, şəkər, kiçik, Yarım, xaşxaş, yağlanmış, verərək, rulon, duxovka, sürtərək, şəklini, sürtün, duxovkadan, bişirin, olsun
BİZİ İZLƏYİN