• Tənbəl xaçapuri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 34500

Tarix : 26.05.2014, 13:34

Bölmə : Xəmir işləri

Mətbəx : Gürcü mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
100 q bərk pendir
100 q xama
1 yumurta
1 x.q. un
şüyüd
duz
istiot
bitki yağı

Hazırlanması:
Pendiri sürtgəcin xırda gözündən keçirin.

Şüyüdü yuyub xırda doğrayın.

Pendir, xama, yumurta, un və şüyüdü bir qaba qoyun. Duz, istiot vurun. Yaxşıca qarışdırın.

Bitki yağını tavada qızdırın. Qarışığı içinə töküb hamarlayın.

Hər iki üzünü 10 dəqiqə qızardın.

Kağız salfetin üstünə qoyub yağını çəkməsini gözləyin.

Soyudub üçbucaq paylara bölün.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, xırda, yumurta, yağını, dəqiqə, Kağız, üzünü, qızardın, töküb, Qarışığı, içinə, salfetin, hamarlayın, qoyub, paylara, bölün, olsun, üçbucaq, Soyudub, qızdırın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN