• Lənkaran külçəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2276

Tarix : 14.04.2017, 21:00

Bölmə : Xəmir işləri, Digər reseptlər

Mətbəx : Talış mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
un 650 q
maya 10 q
şəkər 60 q
ərinmiş yağ 150 q
yumurta 1 ədəd
xama 30 q
zəfəran 5q
xaş-xaş 5q
duz 5q

Hazırlanması:
İlıq su, un və maya ilə xəmir maya hazırlanır və acımaq üçün 2 saatlıq isti yerə qoyulur. Sonra yağ, yumurta, un, duz və xəmir maya ilə xəmir yoğrulur. Xəmir acıyandan sonra kündələrə bölünür, hər kündənin üstünə yumurta sarısı çəkilir, xaş xaş səpilir və 20-25 dəq sonra 170-180 C tempraturda sobada bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: xəmir, yumurta, sonra, üstünə, kündənin, bölünür, kündələrə, sarısı, səpilir, bişirilir, sobada, tempraturda, çəkilir, Xəmir, acımaq, hazırlanır, zəfəran, ərinmiş, saatlıq, qoyulur
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN