Tərkibi:Un – 2 st.
Kərə yağı – 100 qr
Su – 1 st.
Duz – 1 çimdik
İçlik üçün:Kəsmik – 100 qr
Qızartmaq üçün
Bitki yağı
İçliyin hazırlanması:Kəsmik çəngəllə əzilir.
Hazırlanması:Xəmirin hazırlanması:
Ələnmiş una yumurta, otaq istiliyində yumşaldılmış kərə yağı, duz, istiot və su əlavə edilir. Bərk xəmir yoğrulur. Xəmir yayılıb dördkünc formada kəsilir, içinə kəsmik qoyulub üçbucaq şəkildə bükülüb bitki yağında qızardılır. “Üçqulaq” süfrəyə xama ilə birlikdə verilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: hazırlanması, Kəsmik, kəsmik, qoyulub, üçbucaq, kəsilir, dördkünc, formada, şəkildə, içinə, bitki, süfrəyə, birlikdə, verilir, qızardılır, yayılıb, yağında, bükülüb, yoğrulur