• Sazan balığı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 685

Tarix : 11-07-2016, 16:00

Bölmə : Balıq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
2 kq sazan balığı
3 quru soğan
1 dəstə cəfəri
200 qr kərə yağı
1 limon
1 su stəkanı ağ şərab
1 çay qaşığı qırmızı bibər
Duz, acı bibər

Hazırlanması:
Balıqları təmizləyib, yaxşıca yuduqdan sonra duzlayaraq 10 dəqiqə saxlayın.
Təmiz soba qabının üzərinə kərə yağı sürtüb sobada qızdırın və balığı üzərinə yerləşdirin.
Soğan və cəfərini incə doğranmış, duz və acı bibərlə birlikdə qarışdırın.
Hazırladığınız qarışığı balığın üzərinə sürərək 200 dərəcə istilikdəki sobaya qoyun.
Sobada 15-20 dəqiqə bişirdiyiniz balığın üzərinə ağ şərab tökərək süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, dəqiqə, şərab, balığın, balığı, bibər, qarışığı, qarışdırın, Hazırladığınız, birlikdə, Soğan, cəfərini, doğranmış, bibərlə, sürərək, istilikdəki, tökərək, süfrəyə, təqdim, olsun
BİZİ İZLƏYİN