Tərkibi:Balığın başı və quyruğu (müxləlıf balıq ola bilər, məndə qızıl balıq idi)
Yumru istiot
Kərəviz
Baş soğan
Keşniş tumu
Dəfnə yarpağı
Limon suyu(zovgə görə)
Kartof
Kök
Hazırlanması:Balığı və bütün edviyyaları qazana goyuruq. Soğanı təmizdəyib, bütov içinə əlavə edirik. Qapağı bağlamamış 20-30 dəq. bişiririk. Bulyonu süzürük,ancaq bulyon qalmalıdır. Bulyonun içinə kesilmiş kartof və kök elavə edirik. Duz səpirik. Balığın əti varsa onu da edirik. Tərəvəzdər hazır olanda, altını söndürün
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: edirik, içinə, balıq, Balığın, süzürük, ancaq, Bulyonu, bulyon, bağlamamış, əlavə, Qapağı, qalmalıdır, bişiririk, kesilmiş, hazır, olanda, altını, söndürün, Tərəvəzdər, varsa