• Çörək dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 334

Tarix : 3-07-2016, 20:00

Bölmə : Quru yeməklər / Dolmalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
7-8 hamburger çörəkciyi
1 dəstə ispanaq
200 qram beşamel sousu
150 qram holland pendiri
5 dilimlənmiş pomidor
4 dilimlənmiş yaşıl bibər

Dolma üçün:
250 qram doğranmış ispanaq
1 baş quru soğan
150 qram əridilmiş yağ
Duz
Qara bibər

İçi üçün:
1 baş quru soğan
200 qram döyülmüş quzu əti
4-5 incə doğranmış göbələk
1 qırmızı bibər
1 yaşıl bibər
1 xörək qaşığı alça turşusu
150 qram əridilmiş yağ
Duz
Qara bibər

Hazırlanması:
Əvvəlcə tavaya yağ tökərək ispanaq və soğanı qovurun.
Hamburger çörəklərinin içini ovun, oraya ispanağı, soğanı əlavə edin.
Döyülmüş quzu ətini tavada suyu çəkilənə qədər qovurun, soğan, pomidor və bibərləri əlavə edərək qovurmağa davam edin.
Ət tam bişəndən sonra hamburger çörəklərinin içinə doldurun.
Daha sonra çörəklərin üzərinə ovulmuş holland pendiri, beşamel sousu və kərə yağında qızardılmış göbələkləri əlavə edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, soğan, ispanaq, əlavə, doğranmış, sonra, əridilmiş, yaşıl, qovurun, çörəklərinin, soğanı, beşamel, pomidor, sousu, holland, hamburger, pendiri, dilimlənmiş, qovurmağa, davam
BİZİ İZLƏYİN