Tərkibi:16 x.q. duzlu su
16 x.q. bitki yağı
16 x.q. şəkər tozu
400 q un
2 ç.q. qabartma tozu və ya 1 ç.q. söndürülmüş soda
Hazırlanması:Duzlu suyla yağı qarışdırın. Şəkər tozu əlavə edin. Qabartma tozu və un əlavə edib xəmir yoğurun.
Xəmiri 5 mm qalınlıqda yayın. Forma və ya bıçağın köməyilə fiqurlar kəsin.
Siniyə perqament döşəyin, ya da yağlayın. Peçenyeləri qoyub 180 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, perqament, döşəyin, Siniyə, kəsin, bıçağın, köməyilə, fiqurlar, yağlayın, Peçenyeləri, dəqiqə, bişirin, olsun, sobada, qızdırılmış, qoyub, dərəcə, Forma, yayın, söndürülmüş