• Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 378

Tarix : 6-03-2017, 19:00

Bölmə : Duzlu xəmir işləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
qatıq
un
göy soğan
kəsmik
2 yumurta
boranı
baş soğan
Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Qatıq, un, bir yumurta, azca qabartma tozu, duz, şəkər tozundan yumşaq xəmir yoğurun. (Çox gəlməyə qoymayın).

Kəsmiyi 1 yumurta, doğranmış göy soğanla qarışdırıb düzlayın – bu, birinci içdir.
Baş soğanı xırda doğrayın. Yağda qızardın, xırda doğranmış boranı əlavə edin, duz, istiot vurub yumşalınca bişirin – bu, ikinci içdir.

Xırda kündələri yayıb içinə kəsmikli, yaxud da boranılı iç qoyun. Kənarlarını üzərinə qatlayıb sonra yastılayın. Sonra alınan qutabları o üz-bu üz yağsız tavada qızardın. Hazır qutabları kərə yağıyla yağlayıb bir neçəsini üst-üstə yığın. Sonra onları bıçaqla dörd yerə bölün (iri tort dilimi kimi).
Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT

Çepalqaş resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, Sonra, içdir, xırda, qızardın, doğranmış, qutabları, boranı, soğan, üzərinə, Kənarlarını, qatlayıb, dilimi, olsun, qoyun, içinə, yayıb, kəsmikli, yaxud, boranılı
BİZİ İZLƏYİN