• Freppe (buzlu qəhvə) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 619

Tarix : 23-03-2016, 19:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
1 su stəkanı soyuq süd,
1,5 şirniyyat qaşığı hazır qəhvə,
3-4 parça buz,
1 şirniyyat qaşığı buz,
1 şirniyyat qaşığı şəkər tozu,
1 şirniyyat qaşığı qaymaq,
Krem şanti və şokolad sosu,

Hazırlanması:
Bir böyük stəkana qəhvə , şəkər, südü qoyub möhkəm çırpın.
Stəkanın dolmasına yaxın 2-3 sm qalacaq şəkildə buz,və qaymağı əlavə edib qarışdırın.
Üzərini krem şanti və şokolad sosu ilə bəzəyə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, şirniyyat, şanti, şokolad, qəhvə, şəkər, şəkildə, qaymağı, qalacaq, yaxın, dolmasına, əlavə, olsun, Üzərini, Stəkanın, qarışdırın, bilərsiniz, bəzəyə, stəkana, parça
BİZİ İZLƏYİN