Tərkibi:12 su stəkanı su,
1,5 su stəkanı şəkər,
1,5 su stəkanı limon suyu,
15-20 dənə təzə nanə yarpağı,
3-5 incə dilimlənmiş limon parçası,
Bol buz,
Hazırlanması:Əvvəlcə şəkəri suda əridin.
Sonra limon suyu töküb qarışdırın.
Su qabına töküb içinə nanə yarpaqları atın.
Bir saata qədər soyuducuda saxlayın.
Nanənin iyi limonatda çox gözəl olur.
Servis edəndə bol buz və limon dilimləri qoyun.
Nuş olsun!
Etiketlər: limon, stəkanı, töküb, saata, qədər, qarışdırın, yarpaqları, içinə, soyuducuda, qabına, limonatda, dilimləri, qoyun, edəndə, Servis, Nanənin, gözəl, saxlayın, əridin, yarpağı