Tərkibi:
1 kilo albalı
1.5 litr su
2 su stəkanı toz şəkər
Yarım limon suyu
Hazırlanması:
Albalının saplarını çıxarırıq və geniş bir qazana qoyuruq. Üzərini keçəcək qədər su əlavə edirik. 2 su stəkanı toz şəkəri də əlavə edib orta hərarətli atəşdə qaynamağa qoyuruq . Albalı qaynamağa başlayanda rənginin qatılaşması üçün yarım limon suyu əlavə edirik.
Albalı suyunu soyuducuya qoyub soyuq olaraq xidmət edirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: edirik, əlavə, qoyuruq, limon, Albalı, stəkanı, qaynamağa, qatılaşması, başlayanda, yarım, rənginin, suyunu, xidmət, olsun, olaraq, soyuq, soyuducuya, qoyub, atəşdə, albalı