Tərkibi:50 q tərxun
2 laym
şəkər tozu - zövqə görə
1,5 l qazlı mineral su
Hazırlanması:Tərxunu xırda doğrayın (blenderdə də xırdalaya bilərsiniz).
Laymı nazik dilimlərə doğrayın. Tərxunu və laymı həvəngdəstəyə qoyun, üstünə şəkər tozu səpin (məsələn 4 x.q.), döyün. 15 dəqiqə saxlayın.
0,5 l su töküb 30-40 dəqiqə saxlayın. Sonra süzün, suyun qalanını əlavə edin.
İstəyə görə süfrəyə buz parçaları ilə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğrayın, saxlayın, bilərsiniz, dəqiqə, şəkər, Tərxunu, olsun, parçaları, döyün, məsələn, üstünə, səpin, süfrəyə, töküb, suyun, qalanını, süzün, qoyun, İstəyə, Sonra