Tərkibi:2 ədəd qarğıdalı
4 diş sarımsaq
50 qr zeytun yağı
zövqə görə duz
zövqə görə istiot
Hazırlanması:Qarğıdalını təmizləyir, iki və ya üç hissəyə bölürük.
Kəsilmiş qarğıdalını xüsusi çubuqlara keçirib qızardırıq.
Ayrı qabda zeytun yağında xırda şəkildə doğranılmış sarımsaqları qızardırıq. Daha sonra onu qarğıdalının üzərinə çəkirik.
Və beləcə qəlyanaltımız hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, zövqə, qızardırıq, sarımsaqları, doğranılmış, xırda, sonra, şəkildə, üzərinə, qəlyanaltımız, hazırdır, beləcə, çəkirik, yağında, qarğıdalının, keçirib, təmizləyir, hissəyə, Qarğıdalını, istiot