Tərkibi:230 q bişmiş fiqurlu makaron
230 q salyami
110 q bərk pendir
1 pomidor
30 q parmezan
1 qırmızı şirin bibər
60 q dənəsiz zeytun
duz
qara istiot
zeytun yağı (zövqə görə)
Hazırlanması:Makaronu duzlu suda qaynadıb süzün.
Tərəvəzlə zeytunu xırda, pendirlə salyamini kubik doğrayın.
Makaronla qarışdırıb duz, istiot vurun, üzərinə yağ gəzdirin. Süfrəyə verərkən sürtgəcdən keçirilmiş parmezan səpin.
Nuş olsun!
Etiketlər: parmezan, istiot, zeytun, Makaronla, doğrayın, kubik, xırda, pendirlə, salyamini, qarışdırıb, vurun, sürtgəcdən, keçirilmiş, səpin, verərkən, Süfrəyə, üzərinə, gəzdirin, zeytunu, süzün