• İspanaq və badam souslu Alla moda resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10 605

Tarix : 26-09-2016, 20:00

Bölmə : Makaron yeməkləri / Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
makaron – 400 q
Zeytun yağı – 4 x.q.
Doğranmış badam – 2 x.q.
Sarımsaq – 2 diş
Toyuq əti – 80 q
İspanaq – ½ dəstə
Parmezan – 40 q
Limon suyu – 1-2 x.q
Duz, qara istiot – zövqə görə

Hazırlanması:
Makaronları qablaşdırmadakı təlimatlara dəqiq riayət edərək duzlu suda qaynadın. Əvvəlcədən suyundan ayrı qaba bir qədər süzüb hazır makaronları süzgəcə tökün. İspanaqları doğrayın, sarımsağı soyub halqa şəklində kəsin. Toyuq ətini zeytun yağında qızardıb kağız salfetin üzərinə qoyun. Qalan yağda sarımsağı badamla yüngülcə qızardın. İspanağı əlavə edib 3 dəqiqə pörtlədin, düz və istiot vurun. Pastanı ispanaq və 20 q pendirlə qarışdırın. Üzərinə limon suyu, duz, qara istiot və kənara qoyduğumuz makaron suyundan əlavə edin. Toyuq ətini və qalan parmezanı yeməyin üstünə səpin.
Qeyd: Zövqə görə gül kələmi də əlavə etmək olar

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, əlavə, Toyuq, suyundan, sarımsağı, ətini, dəqiqə, qızardın, yüngülcə, İspanağı, pörtlədin, yağda, salfetin, kağız, üzərinə, qoyun, vurun, Qalan, badamla, ispanaq
BİZİ İZLƏYİN