• Ədviyyatlardan düzgün istifadə qaydaları

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 495

Tarix : 8-08-2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Bişirdiyiniz bütün xörəklərin ləzzətli olmağını istəyirsinizsə, ədviyyatlardan düzgün istifadə etmək qaydalarını öyrənməlisiniz.

Qoyun və mal əti üçün: qırmızı, qara və pul bibər, mixək, kəklikotu, kimyon, zirə, sarıkök, zərdəçal, soğan, oreqano
Toyuq və digər quş ətləri üçün: kəklikotu, rozmarin, reyhan qurusu, adaçayı, kəklikotu
Balıq əti üçün: dəfnə yarpağı, ağ istiot, zəncəfil, pul bibər,soğan, keşniş və ya toxumu, çili bibəri, xardal, şüyüd, kəklikotu, soğan
Qril (izaqara) üçün: qırmızı istiot, mayoran, hind qozu, zirə, zəncəfil, çili bibəri, hil
Kələm üçün: keşniş, razyana, qara xardalın toxumu, kimyon
Kartof üçün: keşniş, sarıkök, zərdəçal, şüyüd
Marinadlar üçün: dəfnə yarpağı, şüyüdün budaqları və ya qurudulmuşu, soğan
Meyvə şirələri və kompotlar üçün: darçın, mixək, hil, cirə
Xəmir bişmələri üçün: darçın, mixək, zəncəfil, cirə, apelsin və limon qabığı, xaş-xaş, vanil, küncüt, razyana
Paştetlər üçün: ağ istiot, dəfnə yarpağı, cirə, keşniş toxumu, mixək, zirə
İsti süd üçün: zərdəçal, zəfəran, darçın
Etiketlər: keşniş, soğan, kəklikotu, mixək, zərdəçal, yarpağı, zəncəfil, darçın, toxumu, istiot, dəfnə, sarıkök, şüyüd, razyana, kimyon, bibəri, bibər, qırmızı, budaqları, qurudulmuşu
BİZİ İZLƏYİN