• Şirin qızartma şirniyyat hazırlamağın bəzi sirrləri

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5 283

Tarix : 3-08-2018, 14:11

Bölmə : Məsləhətlər


1. Xəmirlərinizi nə qədər isti yağda qızartsanız şirniyyatlarınız o qədər çıtır və ləzzətli olur.

2. Qızartma edəcəyiniz xəmirin daha yüngül olmasını istəyirsinizsə yogururken bir miqdar mineral su əlavə edə bilərsiz.

3. Qızartma edərkən evinizdən iyi gəlməsini istəmirsiniz qızartma yağınızın içinə bir neçə budaq cəfəri ata bilərsiz.

4. Eger şərbətli bir xəmir qızartması edirsinizsə; şərbətin soyuq, xəmirin isti olmasına diqqət göstərməlisiniz.

5. Qızartacagınız xəmirlər hamısı eyni böyüklükdə olsa hamısı eyni vaxtda bişər. Bu səbəblə mümkün oldugunca eyni böyüklükdə xəmirlər hazırlamalısınız.
Etiketlər: xəmirin, böyüklükdə, hamısı, bilərsiz, Qızartma, xəmirlər, qədər, şərbətin, soyuq, edirsinizsə, qızartması, cəfəri, şərbətli, xəmir, olmasına, diqqət, mümkün, vaxtda, səbəblə, oldugunca
BİZİ İZLƏYİN