1- Keks bişirərkən verilən resepti dəqiq olaraq yerinə yetirin əks halda keksiniz alınmaya bilər.
2- Un, qabartma və vanil kimi quru ərzaqları ələkdən keçirin.
3- Keksin qabdan asanlıqla çıxması üçün qabı duru yağla yaxşıca yağlamalısız.
4- Keks xəmirinizə quru meyvə ya çərəzlər qoyacaqsınızsa, onları unlayın ki, keksin xəmirinin dibinə çökməsin.
5- Keks bişirilirken sobanın qapılarını açmayın.
Etiketlər: çərəzlər, qoyacaqsınızsa, onları, meyvə, xəmirinizə, yağla, yaxşıca, yağlamalısız, unlayın, keksin, sobanın, qapılarını, açmayın, bişirilirken, çökməsin, xəmirinin, dibinə, çıxması, asanlıqla, yetirin