Mətbəxdə dadlı yemək hazırlamaq hər bir xanımın istəyidir.
Dadlı.az qadınlara kömək olacaq kiçik mətbəx sirlərini təqdim edir:
· Dondurulmuş ətin buzunu mikrodalğalı sobada və ya isti suyun altında açmağa çalışmayın. Bu zaman ət bütün vitaminini itirir.
· Kartof püresinə 1 xörək qaşığı sirkə töksəniz, daha dadlı alınar.
· Sobada qızartdığınız ət qurumasın deyə içəriyə kiçik qabda su qoyun.
· Göbələyi bişirməzdən əvvəl 1 saat duzlu suda saxlasanız, həm dadı yaxşı olar, həm də bişəndə əzilməz.
· Mürəbbəni paslanmayan qabda bişirin. Əks halda meyvənin tərkibindəki C vitamini itər.
· Əti qaynadarkən içərisinə bir parça ağac kömürü atsanız, iy gəlməz və tez yumşalar.
Etiketlər: əzilməz, qabda, kiçik, dadlı, əvvəl, duzlu, saxlasanız, bişəndə, yaxşı, bişirməzdən, qoyun, qızartdığınız, Sobada, qurumasın, içəriyə, Göbələyi, paslanmayan, parça, içərisinə, kömürü