• Xanımlar üçün faydalı məsləhətlər

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 33 744

Tarix : 15-12-2014, 17:00

Bölmə : Məsləhətlər


Mətbəxdə dadlı yemək hazırlamaq hər bir xanımın istəyidir.

Dadlı.az qadınlara kömək olacaq kiçik mətbəx sirlərini təqdim edir:

· Dondurulmuş ətin buzunu mikrodalğalı sobada və ya isti suyun altında açmağa çalışmayın. Bu zaman ət bütün vitaminini itirir.

· Kartof püresinə 1 xörək qaşığı sirkə töksəniz, daha dadlı alınar.

· Sobada qızartdığınız ət qurumasın deyə içəriyə kiçik qabda su qoyun.

· Göbələyi bişirməzdən əvvəl 1 saat duzlu suda saxlasanız, həm dadı yaxşı olar, həm də bişəndə əzilməz.

· Mürəbbəni paslanmayan qabda bişirin. Əks halda meyvənin tərkibindəki C vitamini itər.

· Əti qaynadarkən içərisinə bir parça ağac kömürü atsanız, iy gəlməz və tez yumşalar.
Etiketlər: əzilməz, qabda, kiçik, dadlı, əvvəl, duzlu, saxlasanız, bişəndə, yaxşı, bişirməzdən, qoyun, qızartdığınız, Sobada, qurumasın, içəriyə, Göbələyi, paslanmayan, parça, içərisinə, kömürü
BİZİ İZLƏYİN