• Şorbanız duzlu alınıb?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 689

Tarix : 18-01-2016, 21:00

Bölmə : Məsləhətlər


Əziz xanımlar, şorbanız duzlu alınıb?
Heç bir həyəcana ehtiyac yoxdur. Qaynamaqda olan şorbanın içərisinə çiy kartof dilimləri atın və bişərkən çəkdikləri bütün duzla birlikdə şorbadan çıxarıb, zibilə atın. O zaman siz duzlu şorba əvəzinə dadlı bir şorba əldə etmiş olacaqsınız. Heç bu metoddan istifadə etmişdinizmi?
Etiketlər: duzlu, şorba, zaman, zibilə, şorbadan, birlikdə, əvəzinə, çıxarıb, dadlı, istifadə, etmişdinizmi, metoddan, olacaqsınız, etmiş, duzla, bütün, ehtiyac, yoxdur, həyəcana, alınıb
BİZİ İZLƏYİN