• Bişirdiyiniz ətin yumşaq olması üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 839

Tarix : 13-10-2016, 19:00

Bölmə : Məsləhətlər


Bilirsinizmi, bişirdiyiniz ətin yumşaq olması üçün limon suyu yaxşı vasitələrdən biridir. Əti bişirməzdən əvvəl limon suyuna batırıb gözlədə və ya bişirərkən bir neçə damçı limon suyu əlavə edə bilərsiniz. Nəticədə ət daha yumşaq və dadlı olacaq.
Etiketlər: limon, yumşaq, damçı, gözlədə, bişirərkən, əlavə, Nəticədə, olacaq, dadlı, batırıb, bilərsiniz, əvvəl, yaxşı, olması, bişirdiyiniz, vasitələrdən, biridir, Bilirsinizmi, bişirməzdən, suyuna
BİZİ İZLƏYİN