• Qarğıdalının düzgün bişirilmə qaydası

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 551

Tarix : 11-11-2016, 19:00

Bölmə : Məsləhətlər


Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi? Təqdim edəcəyimiz reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız. Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.

Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.
Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.
Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.
Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün.
qargidali

Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.
Etiketlər: qarğıdalını, qazana, əlavə, Qarğıdalını, təxmini, fincan, dəqiqə, doldurun, bişirəcəyiniz, töküb, südlü, qaynayanda, bişirib, ənənəvi, qaydada, səpərək, yeyin, ətirli, qədər, Hissələri
BİZİ İZLƏYİN