Dadlı.Az - Dadlı Reseptlər

2014-cü ildən fəaliyyət

  • DADLI.AZ HƏYATI
    • Dadlı həyat
    • Təqdimat
  • YEMƏK RESEPTLƏRİ
    • Sulu yeməklər
    • Quru yeməklər
    • Ət yeməkləri
    • Toyuq yeməkləri
    • Balıq yeməkləri
    • Şorbalar
    • Dolmalar
    • Kabablar
    • Aş - Plov
    • Tərəvəz yeməkləri
    • Pəhriz yeməkləri
    • Uşaq yeməkləri
    • Duzlu xəmir işləri
    • Börəklər
    • Pizza
    • Souslar
    • Qəlyanaltılar
    • Salatlar
    • Xəmir işləri
    • Makaron yeməkləri
  • ŞİRNİYYAT RESEPTLƏRİ
    • Tort reseptləri
    • Piroq və Keks reseptləri
    • Peçenye reseptləri
    • Şərbətli şirniyyatlar
    • Meyvəli şirniyyatlar
    • Dondurmalar
  • İÇKİ / QIŞA HAZIRLIQ
    • İçkilər
    • Kompotlar
    • Turşular
    • Mürəbbələr
    • Marmaladlar
  • DİGƏR BÖLMƏLƏR
    • Praktik reseptlər
    • Digər reseptlər
    • Video reseptlər
    • Foto reseptlər
    • Faydalı bitkilər
    • Qidalanma qaydaları
    • Pəhriz (diet)
    • Kökəlmə sirləri
    • Məsləhətlər
    • Süfrə düzəni
    • Mətbəx geyimləri
    • Mətbəx əşyaları
    • Dekorasiya
    • Bürclər
  • Çıtır-çıtır kartoflar üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 699

Tarix : 30-04-2017, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Çıtır-çıtır kartoflar üçün əvvəl aşağı istilikdə qısa davamlı qızardın, otaq istiliyində gözlədin və yüksək istilikdə qızardılmış yağda təkrar qızardın.
Etiketlər: istilikdə, qızardın, yüksək, gözlədin, qızardılmış, təkrar, yağda, istiliyində, davamlı, çıtır, kartoflar, əvvəl, aşağı, Çıtır

Oxşar reseptlər

  • Mətbəx sirrləri
    Mətbəx sirrləri
  • Kartof qızartmasına sirkə töksəniz…
    Kartof qızartmasına sirkə töksəniz…
  • Mətbəxdə ən çox edilən səhvlərin qarşısını alacaq 20 ipucu
    Mətbəxdə ən çox edilən səhvlərin qarşısını alacaq 20 ipucu
  • Qızartma üçün hazırladığınız xəmir üçün FAYDALI MƏSLƏHƏTLƏR
    Qızartma üçün hazırladığınız xəmir üçün FAYDALI MƏSLƏHƏTLƏR
  • Şirin qızartma şirniyyat hazırlamağın bəzi sirrləri
    Şirin qızartma şirniyyat hazırlamağın bəzi sirrləri
  • Yeməyin duzu, yağı, suyu artıq olmuşsa nə edək? Yeməyinizi qurtarmaq üçün bəsit müdaxilələr
    Yeməyin duzu, yağı, suyu artıq olmuşsa nə edək? Yeməyinizi qurtarmaq üçün bəsit müdaxilələr
  • Kartofun yaxşısını necə seçmək və bişirmək olar?
    Kartofun yaxşısını necə seçmək və bişirmək olar?
  • Daima mətbəxdə köməyinizə çatacaq məsləhətlər
    Daima mətbəxdə köməyinizə çatacaq məsləhətlər
  • BÖLMƏLƏR
  • Ana Səhifə
  • Dadlı.Az Həyatı
  • Təqdimatlar


  • RESEPTLƏR
  • Yemək Reseptləri
    • Sulu yeməklər
    • Quru yeməklər
    • Ət yeməkləri
    • Toyuq yeməkləri
    • Balıq yeməkləri
    • Şorbalar
    • Dolmalar
    • Kabablar
    • Aş - Plov
    • Tərəvəz yeməkləri
    • Pəhriz yeməkləri
    • Uşaq yeməkləri
    • Duzlu xəmir işləri
    • Börəklər
    • Pizza
    • Souslar
    • Qəlyanaltılar
    • Salatlar
    • Xəmir işləri
    • Makaron yeməkləri
  • Şirniyyat Reseptləri
    • Tort reseptləri
    • Piroq və Keks reseptləri
    • Peçenye reseptləri
    • Şərbətli şirniyyatlar
    • Meyvəli şirniyyatlar
    • Dondurmalar
  • İçki Reseptləri
    • İçkilər
    • Kompotlar


  • DİGƏRLƏRİ
  • Qışa Hazırlıq
    • Turşular
    • Mürəbbələr
    • Marmaladlar
  • Digər bölmələr
    • Praktik reseptlər
    • Digər reseptlər
    • Video reseptlər
    • Foto reseptlər
    • Faydalı bitkilər
    • Qidalanma qaydaları
    • Pəhriz (diet)
    • Kökəlmə sirləri
    • Məsləhətlər
    • Süfrə düzəni
    • Mətbəx geyimləri
    • Mətbəx əşyaları
    • Dekorasiya
    • Bürclər
  • Axşama özəl Yeməklər
  • Yeni İl`ə özəl Yeməklər
  • Bayramlara özəl Yeməklər
  • Ramazana özəl Yeməklər
  • BÖLGƏ MƏTBƏXİ
  • Milli mətbəx
  • Talış mətbəxi
  • Balakən-Zaqatala mətbəxi
  • Gəncə mətbəxi
  • Şəki mətbəxi
  • Gürcü mətbəxi
  • Ləzgi mətbəxi
  • İtalyan mətbəxi
  • Türkiyə mətbəxi
  • Rus mətbəxi
  • Asiya mətbəxi
  • Avropa mətbəxi
  • Dünya mətbəxi
  • Digər mətbəxlər
  • İDEAL ÇƏKİNİ HESABLA
Boyunuz: sm
Çəkiniz: kq
Yaşınız:
Cinsiniz:
İdeal Çəkiniz: kq
Fərq: kq
  • Ana Səhifə
  • Haqqımızda
  • İstifadə Qaydaları
  • Saytda Reklam
  • Bizimlə Əlaqə